MARDİN / ARTUKLU - Gökçe İmam Hatip Ortaokulu

Gökçe İmam Hatip Ortaokulu

Gökçe mahallesi, İstiklalTepebaşı caddesi, No14, İç No1 Artuklu/Mardin
Vizyon
Gökçe İmam Hatip Ortaokulu Olarak Vizyonumuz: Tarihi ve Kültürel mirası değerlendirebilen, hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen ve yarınları planlayabilen nesiller yetiştirmektir.
Misyon
Gökçe İmam Hatip Ortaokulu Olarak Misyonumuz: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı Yaradan’dan ötürü sevebilen, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmektir.
Kalorifer
ADSL
Ulaşım
Artuklu ve Kızıltepe ilçelerine dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca Artuklu ilçesine düzenli Belediye Otobüsü seferleri mevcuttur. Öğretmenlerin ulaşımı ise genellikle servisle sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Artuklu ilçesine servis vardır. Ayrıca öğretmenler kendi araçlarıyla da gidip gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Gökçe, belde iken Mardin´in büyükşehir olması ile birlikte mahalleye dönüştürülmüş ve 10 bin civarında nüfusa sahip bir yerleşim yeridir.
Artuklu merkez ilçesine 15 km Kızıltepe ilçesine ise 13 im uzaklıktadır.