T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MARDİN / ARTUKLU - Gökçe İmam Hatip Ortaokulu

Gökçe İmam Hatip Ortaokulu

Telefon
5444747433
Belgegeçer
0
WEB
https://gokceimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Adres
GÖKÇE MAH. 18 SK. NO: 1 ARTUKLU / MARDİN
Vizyon
Gökçe İmam Hatip Ortaokulu Olarak Vizyonumuz: Tarihi ve Kültürel mirası değerlendirebilen, hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen ve yarınları planlayabilen nesiller yetiştirmektir.
Misyon
Gökçe İmam Hatip Ortaokulu Olarak Misyonumuz: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı Yaradan’dan ötürü sevebilen, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmektir.
Başarılar
Öğretmen :16
Öğrenci :195
Derslik :8
Kütüphane Kitap Sayısı :150
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler
08:10 - 14:20
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Artuklu ve Kızıltepe ilçelerine dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca Artuklu ve Kızıltepe ilçelerine düzenli Belediye Otobüsü seferleri mevcuttur. Öğretmenler ulaşımlarını ister servisle ister belediye otobüsleriyle isterlerse özel araçlarla sağlayabilmektedir.
Servis Bilgisi
Artuklu ilçesine servis imkanı vardır. Ayrıca öğretmenler kendi araçlarıyla veya belediye otobüsleriyle de gidip gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Gökçe, belde iken Mardin´in büyükşehir olması ile birlikte mahalleye dönüştürülmüş ve 10 bin civarında nüfusa sahip bir yerleşim yeridir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Artuklu merkez ilçesine 15 km Kızıltepe ilçesine ise 13 im uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır