MARDİN / ARTUKLU - Gökçe İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Ramazan ayı olması hasebiyle okul idaresi ve öğretmenlerimiz öğretmenevinde düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Oruçlarını hep beraber açan öğretmenlerimiz iftardan sonra koyu bir muhabbete koyuldu.

Nis

Öğrencilerimizin okul ile ilgili dilek şikayet veya memnuniyetlerini ifade etmeleri için kurduğumuz dilek kutusunu peyderpey açmaya devam ediyoruz.Öğrencilerimizin dediklerini dikkate alarak imkanlar çerçevesinde isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal marşını kabulü ile ilgili resim yarışması düzenleyerek kazanan öğrencimizi ödüllendirdik.Birinci olan Fatih DEMİREL' i tebrik ederken Cihan Hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesini barındıran Ramazan ayına bu yılda hayırlısıyla kavuşmuş olduk.Her yıl öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katkılarıyla hazırladığımız kumanya dağıtma etkinliğimizi bu Ramazandada devam ettiriyoruz.Öğrenci ve öğretmenlerimiz ayni ve nakdi yardımlarla diğergamlığın bir örneğini teşkil ederek çevresinde farkındalık oluşturuyor.Allah kabul etsin inşallah.

Mrt

Artuklu belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarına öğrencilerimizi götürdük.Rabia hoca ve Cennet hocanın refakatiyle kitap standlarında kitap beğenip alan öğrenciler farklı bir atmosferi teneffüs etti.Öğretmenlerimize teşekkür ederken, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Bilindiği üzere okulumuz eski belediye binasının dönüşümü ile tarafımıza teslim edildi.O günden itibaren okulumuzun eksiklerini tespit ediyor ve imkanlar dahilinde tamamlıyoruz.Okulumuzun ihata duvarını tamir edip, okulumuza yeni bir kapı kazandırdık.

Mrt

Gün geçmiyor ki yeni bir haber ile karşınızda olmayalım.Yeni haberimiz Nasuh hoca ve yavru kurtların başarısı.Artuklu okullar arası futbol turnuvasında şampiyon olmayı kıl payı kaçırıp ikinci olan takımımızı ve hocamızı tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuza geldiği günden beri seminerden seminere koşan Mizgin hocamız , öğrencilere teknoloji bağımlılığı ile ilgili seminer düzenledi.Hocamıza ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Adının açıklanmasını istemeyen öğretmenimiz öğrencilerine meyve ikramında bulundu.Dağıtımda bulunan Emine hoca sana da teşekkür ederiz.

Mrt

Daha önce belediye binası iken okul binasına çevrilen binamızın fiziki koşulları çerçevesinde öğretmenler odasında okuma köşesi oluşturduk.Öğretmenlerimize iyi okumalar diliyoruz.

Mrt

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz elele vererek yaşlılarımızı ziyaret ediyor.Yaşlılarımızla sohbet eden öğrencilerimiz değerlerimize uzak kalmıyor,değerlerimizin gerektirdiği şekilde yaşamayı öğrenmiş oluyor.Bu ziyarete vesile olan hocamız Yusuf YILDIRIM ve 8/B sınıfı öğrencilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Geçtiğimiz senelerde kurduğumuz okulumuzun mini bahçesinin bakımını mevsimine göre yapmaya devam ediyoruz.Bu kapsamda öğrencilerimiz atık sebze ve meyveleri okula getiriyor.Getirilen sebze ve meyve atıkları bahçemize döküldükten sonra görevli personelimiz gerekli çapalamayı yapıyor ve böylece  sebze ve meyveler toprağa karışarak faydalı gübre haline geliyor.

Şbt

Okulumuzun öğretmenleri dönem başı zümreleri tamamladı.Derslerin işlenişi açısından önemli olan toplantılarımızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona erdi. Öğrencilerimiz karnalerini alarak 15 günlük yarıyıl tatiline girdi. Öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Emin Duyan, 7.sınıf öğrencimiz Fadime Bozdağ'ın ailesine gerçekleştirdiğimiz veli ziyaretine katıldı.

Müdürümüze teşekkür ediyoruz.