MARDİN / ARTUKLU - Gökçe İmam Hatip Ortaokulu

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Emin Duyan, 7.sınıf öğrencimiz Fadime Bozdağ'ın ailesine gerçekleştirdiğimiz veli ziyaretine katıldı.

Müdürümüze teşekkür ediyoruz.

Ock

Öğretmenlerimiz arasında masa tenisi turnuvası düzenlendi. Yapılan karşılaşmalar sonucunda finale Beden Eğitimi Nasuh hoca ve Okul müdürümüz Mahsum hoca yükseldi. Zorlu geçen final mücadelesi sonunda birinciliği okul müdürümüz kazandı.

Ock

LGS'ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerimiz, iki haftada bir deneme sınavına giriyor. Bu deneme sonuçlarına göre dereceye giren öğrencilerimiz öğretmenlerimiz tarafından ödüllendiriliyor.

Ock

Öğrenci başarısının arttırılması için okul ve aile işbirliğinin çok önemli. Bu gerçekten hareketle bu işbirliğini pekiştirmek isteyen öğretmenlerimizin veli ziyaretleri devam ediyor.

Ock

Öğrenci ve öğrencilerimiz arasında masa tenisi turnuvası düzenledik.Tüm katılım sağlayan yarışmacılarımıza başarılar diliyoruz.

Ock

Öğrencilerimizin okulda geçirdiği saatleri hem eğitici hem eğlendirici kılarak öğrencilerimize faydalı olmaya çalışıyoruz.Öğrenci ve öğretmenlerimize etkinliklerde başarılar diliyoruz.

Ara

Eski belediye biznasından okula dönüştürülen okulumuz ,eski bir bina olduğu için peyderpey bakım ve onarımdan geçirmek zorunda kalıyoruz.Bu yılda kapı,pencere ve duvarlarımızla bakım ve onarıma başladık.

Ara

Öğretmenlerimiz öğretmen arkadaşlarının dersine  misafir oluyor.Öğretmenlerimiz  birbirlerinin derslerine katılarak farklı bilgi ve tecrübelerini paylaşmış oluyor.Bugün ingilizce öğretmenimiz ,Kuranı Kerim dersini ziyaret etti.Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.

Ara

Geçen senelerde gelenek haline getirdiğimiz belgesel günlerine tekrar başladık.Emine Hocanın hazırladığı eğitsel ve bilimsel belgeseller öğrencilerimize izletilerek ufuk açıcı yaşantılar sağlıyoruz.Günümüzün kanayan yarası Filistin belgeselini çocuklara izleterek tarihimizle ilgili bilgiler verdik.Emine Hocaya teşekkür ediyoruz.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Emin Duyan, okulumuzu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle hasbihal etti.

Ziyaretlerinden dolayı sayın müdürümüze teşekkür ederiz.

Ara

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye yatırılan ve tedavi gören öğrencimiz Şeyma Yıldırım ve ailesine öğretmenlerimiz tarafından geçmiş olsun ziyareti yapıldı.Sınıf öğretmenlerimizde veli toplantılarını yaparak sürece katkı veriyor.

Ara

Rehhberlik ve pskolojik danışmanlık hocamız Mizgin Hoca , öğrencilerle biraraya gelerek başarıya arttırma yolları konusunda öğrencilerimize rehberlik ediyor,kendisine teşekkür ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimizin ders başarısını arttırmak adına mezun öğrencilerimizi okulumuza davet ediyor ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşmasını sağlıyoruz.Öğrencilerimize örnek olarak başarılarını aktaran ve bizi yalnız bırakmayan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuzda mesleki çalışmaların son gününde öğretmenleriniz tarafından kahvaltı etkinliği düzenlendi.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılına iyi bir başlangıç yapmak isteyen öğretmenlerimiz kahvaltıda enerji depoladı.

Emek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, herkese afiyet şifa olsun diyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte okulumuz öğretmenler kurulu okul müdürümüz Mehmet Mahsum Bağış'ın başkanlığında toplandı.

Toplantıda geçen senenin kısa bir değerlendirmesi yapılırken bu sene öğrenci başarısını artırmak için yapılacak çalışmalar konuşuldu ve bu yönde kararlar alındı.

Okulumuz, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı ve başarılı bir yıl olması temennileriyle toplantı sona erdi.