MARDİN / ARTUKLU - Gökçe İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Yerli Malı Haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ara

ABAD kapsamında Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası Resfebe Yarışmasına katıldık.

Yarışmada dördüncü olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuzda ihtiyaç duyulan çeşitli bakım, onarım ve demir kaynak işleri çağrılan demir ustası velimiz Murat Çelik'in marifetiyle halledildi.

Velimize çok teşekkür ediyor, elleri dert görmesin diyoruz.

Ara

İngilizce öğretmenimiz Rabia Sudiye Ayvalı, konuların daha iyi öğrenilmesi ve öğrenilen bilgilerin kalıcı olması için dersinde kahvaltı konusunu uygulamalı işledi.

Yaparak yaşayarak öğrenen öğenciler ders sırasında hem kahvaltı yaptılar hem de öğrendiler.

Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyor, afiyet olsun diyoruz.

Ara

"Her Okulun Bir Yetim Kardeşi Var" projesi kapsamında desteklediğimiz Yemenli yetim kardeşimize 6A sınıfı öğrencimiz Fadime Bozdağ'dan anlamlı destek geldi.

Öğrencimiz, ailesi ve yakın çevresinden topladığı paralarla doldurduğu kumbarayı yetim kardeşimize ulaştırılmak üzere okula teslim etti. Açılan kumbaradan 435 lira çıktı.

Öğrencimize ve ailesine bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Bölgemizdeki okullar olarak 8.sınıf öğrencilerimize yönelik ortak deneme sınavı yaptık.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

Mardin Kızılay Toplum Merkezi ve Mardin Yeşilay ekipleri okulumuzu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle çeşitli etkinlikler yaptılar.

Kumaş üzerine el baskısı etkinliği ile öğrenci ve öğretmenlerimiz el izlerini kumaşa aktardılar.

Ayrıca ekipler öğretmenlerimizin gününü kutlayarak onlara çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününü okulumuzda coşkuyla kutladık.

Bu özel gün vesilesiyle okulumuzda pasta kesildi ve idare tarafından öğretmenlerimize isimlerinin yazılı olduğu okul amblemli kupa bardak hediye edildi.

Kas

Daha güzel ve daha yeşil bir dünya için öğrencilerimize ağaç sevgisini aşılıyoruz.

Bu kapsamda tüm öğrencilerimize birer fidan verdik. Öğrencilerimiz fidanları evlerinin bahçesine dikecek ve bakımını bizzat kendileri yapacak.

Kas

Sınıflarımıza kitaplık yaptırdık. Öğrencilerimiz güle güle kullansınlar.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Okulumuz 29 Ekim Panosu Din Kültürü Öğretmenimiz Yusuf hoca ve öğrencileri tarafından hazırlandı. Tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuza ait eski kalorifer bacası yıpranmış ve yer yer kırılmıştı. Ayrıca bacadan çıkan duman ve is okul çevresindeki evleri de rahatsız etmekteydi.

Bu nedenle kışa girmeden önce eski baca çıkartılıp yeni baca takıldı. Takılan yeni bacada komşuların duman isinden rahatsız olmasını engelleyecek filtre sistemi de mevcut.ü

Ekm

29 Ekim 1923'te kurulan Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıldönümü okulumuzda düzenlenen kutlama programı ile coşku içerisinde kutlandı.

Programı düzenleyen Doğan Karaaslanlı ve Yusuf Yıldırım hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzdan 3 sene önce mezun olan eski öğrencilerimiz öğretmenlerini unutmuyor ve sık sık ziyaret ediyor.

Eski okullarını, öğretmenlerini ve idarecilerini çok özlediklerini belirten öğrencilerimize ziyaretleri için teşekkür ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz...

Ekm

Okul müdürümüz Mehmet Mahsum Bağış ve müdür yardımcımız Abdulcelil Deniz, komşu okulumuz Gökçe İlkokuluna yeni atanan okul müdürü Vedat Acabek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Gökçe mahallemizle ilgili eğitim meseleleri de görüşüldü.